Vývoj distribúcie produktov Techage

Internetová stránka www.techage.sk vznikla na základe našich dlhodobých skúseností s inštaláciou ponúkaných kamerových systémov. Na základe dlhodobej montážnej činnosti v oblasti zabezpečovacích elektroinštalácií, inteligentných domácností, kamerových systémov, inštalácií riadenia domácnosti podľa požiadaviek zákazníka.

Sme rodinná firma, ktorá sa zaoberá domovými, hotelovými a priemyselnými elektroinštaláciami. Ponúkame montáž kamerových a zabezpečovacích systémov v Žilinskom kraji. Špecializujeme sa najmä na hotelové odvetvie a smart inovácie v rámci šetrenia energie. Ak by ste mali záujem o vyššie spomenuté realizácie v oblasti elektroinštalácií, môžete nás kontaktovať na www.almelectrical.sk.

Pre veľký dopyt zákazníkov po kamerových systémoch sme sa rozhodli po predchádzajúcich skúsenostiach vytvoriť vlastný e-shop nami overených kamerových systémov a zároveň ponúkame aj samotnú inštaláciu systémov. Náš tím zahŕňa kvalifikovaných odborníkov s dlhoročnou praxou v montážach a inštalácii elektronických zariadení pre domácnosti a priemyselné objekty.

Kvalita a spoľahlivosť

Poskytujeme zákazníkom kvalitné a spoľahlivé bezpečnostné systémy s najnovšou inovatívnou technológiou pre bezpečnú ochranu. Spolupracujeme s celosvetovo známymi značkami TECHAGE a MISECU. Dané značky bezpečnostných systémov sú dcérskymi spoločnosťami Tinosec Security Corp., Ltd., ktorá vyrába a distribuuje kamerové systémy do viac ako 100 krajín sveta. Nižšie si môžete prezrieť certifikáty ponúkaných systémov.

Na základe doterajších inštalácií ponúkaných zariadení poskytujeme online servis a podporu pri nastavovaní a inštalácii našich produktov (7:00 - 19:00).

Dodržiavame obchodnú filozofiu „kvalita a podpora“ – poskytovať zákazníkom moderné, vysokokvalitné bezpečnostné produkty za výhodné ceny.

Náš tím

Ing. Juraj Macík

Obchodný zástupca
[email protected]

Lukáš Macík

Správa skladu
info@techage.sk

Andrej Macík

Zákaznícka podpora a objednávky
[email protected]

Certifikáty a licencie

Kamery TECHAGE

Záznamníky TECHAGE

Distribúcia na Slovensko

Technická licencia